Rett Fram Opplevelser

Rett Fram Opplevelser er en frivillig organisasjon som jobber for barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet som vi andre ser på som en selvfølge.
Vi har tatt på oss oppgaven å skape aktiviteter, opplevelser og minner for livet til de barna som trenger det mest. Vi åpnet dørene våre 1.januar i 2014 etter ett og et halvt år med intensiv jobbing for å se på muligheter for å gjøre organisasjonen levedyktig. I tillegg hentet vi inn råd fra store nasjonale organisasjoner, vi hadde samtaler med kommunale institusjoner og det var helt tydelig at ideen bak vår organisasjon var sterk i et samfunnsperspektiv som er av den karakteren den er i dag. I disse årene har problematikken for barn og unge som opplevever oppveksten sin som uverdig, dessverre økt kraftig.

Ronny Johnsen er grunnleggeren av Rett Fram Opplevelser, er 43 år og startet sin karriere som pengetransporter. Ferden gikk videre til kunstavdelingen i Amnesty Norge, han har vært markedssjef for Panasonic Varmepumpe, redaktør i TV8 Buskerud og har i mange år jobbet som programleder og musikkansvarlig i radio lokalt i Drammen. I tillegg er han musiker og har jobbet med flere artister og vært med på flere utgivelser. I 12 år, med noen avbrekk, har han vært bassist og korist for Unni Wilhelmsen og har vært på tur i inn- og utland i musikalsk regi. Han er en entusiastisk seiler og har vært organisasjonsleder i de fem årene Rett Fram Opplevelser har eksistert og har en målsetting om å gjøre Rett Fram Opplevelser større og tilgjengelig for flere barn, unge og barnefamilier i årene som kommer.