Bjørn Myhre Sport

Da vi bestemte oss for å sykle Nordkapp-Drammen for å samle inn penger til Rett Fram Opplevelser og Superselma så visste vi at det er lurt å knytte oss til noen som har kunnskap om lange turer. Det første vi tenkte på var å høre med Bjørn Myhre Sport i Krokstadelva om de hadde lyst til å være med. Der vet vi at det er mange som har mye kompetanse innen sykkel, langrenn, løp og frilusftsliv!

Det var jo også bare å ta en titt på hjemmesiden så sendte vi en mail til Daglig leder Olav Stuveseth før jul. Den kom raskt tilbake og de var interessert. Etter et hyggelig møte hos dem med både Tommy i Superselma og Ronny i Rett Fram Opplevelser så har vi et sterkt team i ryggen. I møte som varte over to timer så ble vi kjent med Olav, Sondre og Terje. Terje hadde nylig syklet Canada på tvers og fortalte at det meste sitter mellom ørene og at vi må lytte til kroppen. Det var ikke en overraskende informasjon å få. «Samtidig så har alle fire “kjellere” og de aller fleste av oss har vel kun vært innom den første», så der kom overraskelsen!

Bjørn Myhre Sport skal komme med råd i fbm forberedelser, trening og ikke minst support under hele sykkelturen fra Nordkapp til Drammen. Det er vi evig takknemlige for!!!