Om oss

Jeg har jobbet nesten hele mitt liv med salg og markedsføring og da innen sevice, varehandel og eiendom. I dag er jeg senterleder for Steen&Støm, både på Gulskogen og Vinterbro senter. Jeg har to sønner Nicklas og Markus som er 19 og 22 år. De er store nå som gjør at jeg kan bruke mer tid på meg selv, men også kunne gjøre andre spennende ting.

Bilde fra elvefestivalen i Drammen

Som leder i mange år har jeg opparbeidet meg lang erfaring med å arbeide med mennesker og jeg har vært så heldig å få arbeide med samfunnsarbeid, enten det har vært sponsing eller også samarbeid med organisasjoner som Superselma hvor jeg har fått kjennskap til det fantastiske arbeider som gjøres for syke barn.

Jeg brenner litt ekstra for Superselma

Jeg har drevet med idrett siden jeg var liten, og da med konkurransesvømming og håndball, hvor trening har vært en naturlig og viktig del av livet mitt . Derfor ble også Superselma noe jeg fikk et forhold til da de bruker aktivitet og idrett mye i sin måte å engasjere og motivere på.

Her sykler jeg opp Mont Ventoux i Superselma-drakta

Jeg er født i Tromsø og med en far i militæret har jeg god kjennskap til Nord Norge – og gleder meg til å sykle gjennom mange stede med mange gode minner.

Vi besøker Majoren, Einar, som nå bor i Mariestad

Sykkelturen med Alexander vil være en fantastisk reise sammen med verdens beste mann som motiverer og utfordrer meg i hverdagen og ikke minst gjør vi dette sammen hvor vi skaper minner for livet 🙂 samt at jeg håper vi sammen med dere kan skape mange lysglimt og opplevelser ❤️

Litt om gutta

Vår lille familie samlet rundt juletider

Nicklas er nå i militæret ved grense Jakobselv og det var da vi planla å besøke ham i Kirkenes til sommeren at ideen om å sykle Nordkapp-Drammen oppstod. Markus dro rett etter nyttår til Macao for å studere både økonomi og kinesisk! Planen er å komme hjem til sommeren for å studere videre på BI i Oslo.

Jeg er stolt av å jobbe for Personalhuset

Jeg er regionsjef for Personalhuset i Buskerud, Telemark og Vestfold. Der jobber jeg i det daglige med rekruttering, bemanning og karriereveiledning sammen med åtte ansatte. Personalhuset finner “rett person på rett plass” og vi har blant annet fokus på bærekraft. Det betyr at vi blant annet tar samfunnsansvar, både nasjonal og lokalt.

Tidligere så var jeg profesjonell fotballspiller for Strømsgodset, Odense Boldklub og Odds Ballklubb. Det ble totalt 8 landskamper for Norge og et mål samt mange ungdomslandskamper.

Bilde fra Marienlyst og i hjørnet løfter vi pokalen etter å ha vunnet cupfinalen 2010

Ved siden av jobb så er jeg lidenskapelig opptatt av mat og drikke. Blant annet så har jeg vært med i fire stjerners middag på TVNorge og jeg er i dag matanmelder for Drammens Tidende. Trening har alltid vært en viktig del av hverdagen også etter fotballkarrieren og i dag så har jeg faste sykkeltimer på SATS Drammen. Her vil vi legge mye av grunnlaget for sykkeltouren til sommeren.

Bilde etter trening fra SATS CC vest

Rett Fram Opplevelser

Jeg er imponert over hva Rett Fram Opplevelser gjør for så mange barn