Hvordan bidra?

Hold kamera over og skann QR-kode så kommer du direkte inn til Vipps.

Vi har nå en Vippskonto som er integrert mot vårt orgnr. Det er tre ulike måter å bidra på. Alle bidragsytere vil komme med på en egen side og oversikt, enten det er privat eller bedrift. Alle bidrag går uavkortet til disse to veldedige formål. Vi har åpen bok og kontoen skal alle kunne få innsyn i.

1) Du kan som privat person bidra med det beløpet du selv ønsker. Du vil komme på en oversikt over alle private bidragsytere og vil få oppdateringer på alle forberedelser og unike bilder og intervjuer under touren.

2) Du kan kjøpe en sponsorplass på drakta. Vil din bedrift være med på en unik reise og bidra litt ekstra? Du kan kjøpe draktplass for kr 25 000,- eller som hovedsponsor til kr 30.000,-. Vi skreddersyr ny drakt i samarbeid med Bjørn Myhre Sport, Rett Fram Opplevelser og Superselma. Logoen til “sykkeltouren” er laget og står på forsiden av bloggen. Alle sponsorer vil få foredrag i etterkant av touren samt unike videointervjuer i alle forberedelser og under selve touren!

3) Du kan som bedrift betale enten kr 2, 5 eller kr 10,- pr km for sykkeltouren som er på 2263km. Det vi si enten kr 4 512 , kr 11 315,- eller kr 22 630,-.