Historien bak

Elisabeth yngste sønn Nicklas er i militæret på grensen til Russland og han vil vi besøke til sommeren. Da spøkte Elisabeth med at «da kan vi jo sykle hjem igjen!». Alexander elsker utfordringer og det var da «hjulene» begynte å rulle 🚴‍♂️

Da vi ble enige om at dette skal vi gjennomføre så begynte planleggingen og tankevirksomheten. Vet vi om det går an å sykle Nordkapp-Drammen? Er vi innstilt på at det vil kreve enormt mye av oss, både under touren og ikke minst alle forberedelsene?! Kan det kombineres med krevende jobber? Det er fortsatt noen ubesvarte spørsmål så veien går seg til etterhvert! Men er det noe vi er sikre på så er det at vi kan gjøre det vi kan for å skape oppmerksomhet, engasjement og noen kroner inn på kontoen til Superselma og Rett Fram Opplevelser!

Her laget vi noen aktuelle etapper for sykkeltouren

Vi måtte lage et opplegg som kunne være interessant for både Rett Fram Opplevelser og Superselma. Målet er å samle inn mest mulig penger så de kan gi fattige barn opplevelser og et verdig liv, og kreftsyke barn kan få lysglimt og håp.Vi er avhengig av å ha samarbeidspartnere og at det skal være attraktivt å følge med touren og veien frem dit også.

Introvideo og en teaser før vi startet

Vi vil holde dere ukentlig oppdatert på reisen frem mot sykkeltouren og ikke minst på forberedelsene som kreves

Hjemme hos oss på Ullern

Vi har nylig flyttet til Ullern og det er her mye av planleggingen foregår samt det er her vi vil spille inn vår ukentlige podcast. Det blir lange dager, innholdsrike uker med mye jobb og trening, men det er på kjøkkenet vi(eller jeg) kan koble av med hjemmelaget mat og godt kosthold.

Enkel og sunn hverdagsmat

Treningsopplegg og planlegging