Første hovedsponsor på plass. Vi er ydmyke og stolte!

Idag har vi besøkt vår første hovedsponsor som vil pryde ryggen og fronten til Elisabeth. Vi er stolte og ydmyke over at Eco-Nor tok kontakt med oss for å bidra som hovedsponsor. Charles Petersen er både eier og daglig leder som viser et genuint engasjement for sin egen bedrift, men også for sitt samfunnsansvar.

Eco-Nor har kontor på Nøstet Brygge i Svelvikveien

Vi tok turen til Eco-Nor i Svelvikveien der vi fikk en hyggelig omvisning av området, lageret og på kontoret. Det er en engasjert og ekte Charles vi møter. Han brenner for bedriften sin og har jobbet hardt for at dette skal gå rundt. Eco-Nor har på kort tid blitt en betydelig aktør i Norge med flere store selskaper på kundelisten. Jobben er gjenvinning av verdier som komprimatorer, kildesortering, plastpressere, osv. De gjør det lettere for alle oss andre å ta vare på miljøet. Hør hva han sier selv:

Charles kommer opprinnelig fra Brasil og jeg ble kjent med ham fra tiden jeg bodde i Skien og spilte fotball i Odd. Charles spilte på junior laget, mens jeg var på A-laget da Tom Nordlie var trener. Han forteller selv at han gjerne diskuterte fotball med Tom Nordlie, og at det kunne gå heftig for seg…….

Allerede da følte jeg at han brydde seg om andre mennesker. Elisabeth har blir kjent med ham i jobbsammenheng og har også blitt kjent med engasjementet, både i jobben sin og i kampen mot kreft. Charles viste oss en genuin interesse for å bidra med penger til SuperSelma og Rett Fram opplevelser at han Vippset over noen tusen privat før han tenkte at han kunne bidra som hovedsponsor.

Charles er stolt av sine produkter og forteller oss om store kunder og ulike produkter

Eco-Nor er et norsk selskap med hovedsete i Drammen. Selskapet er en del av Eco-Nor Group og det ble etablert i 2017 av Charles Petersen. Han har også vært engasjert politisk og har hatt miljøpolitikk som hovedfelt!

Her forklares det på lageret
To store kompressorer, en til papp og en til restavfall! Tommel opp for miljø og gjenvinning

Som hovedsponsor så bidrar du litt ekstra, du får din selskapslogo best plassert på sykkeldrakta og blir printet utenpå regnjakka som den eneste. Elisabeth vil ha Eco-Nor som hovedsponsor og min er fortsatt åpen. Som hovedsponsor så får du et eget foredrag for din bedrift om mental trening, om reisen før Sykkeltouren og høre vår unike historie fra Nordkapp til Drammen.

Vi fikk idag sykkelen fra Bjørn Myhre Sport som se anbefalte oss å kjøpe. Den skal tåle bagasje, lange turer og den er nærmest «punkteringsfri!». Jeg testet den umiddelbart fra jobben i Drammen sentrum hjem til Ullerntoppen. Hvordan gikk det? Følg med oss til uka👍

Innfridde sykkel og rådene fra Bjørn Myhre Sport?