Dag 16: Biri-Oslo, fra Honne hotell til sentrum av Oslo ble en regntung transportetappe. Vi tillater oss å feire samt spise god middag med Markus & Nicklas.

Vi har ankommet Oslo! Det er en bragd vi tillater oss feire når vi endelig når målet vårt idag! Idag skal vi ankomme Drammen kl 14.30-15.00 med forhåpentligvis noen flere som ønsker å støtte Rett Fram Opplevelser og SuperSelma.

Vi er kledd for dårlig vær.

Turen fra Biri ble en regntung og tøff opplevelse. Ikke bare at det regnet konstant, men det var mye trafikk å ta hensyn til samt litt motvind.

Vi har akkurat syklet fra Honne Hotel og Konferansesenter

Dagen ble for oss en transportetappe, det var bare å komme seg til Oslo. Etter 42km så tok vi en liten matbit og tissepause i veikanten. Er man på tur, så må man noen ganger gjøre det man må gjøre🤗 Det kommer ikke bilde herfra. Halvveis så tar vi en lengre stopp og matbit ved Gran før turen går målbevisst videre.

Fortsatt vakker natur

Men jeg merker at Elisabeth begynner å bli sliten, mest i hodet. Det kan være krevende å sykle langs trafikkerte veier mens det øser ned. Det krever et veldig fokus og «drite i» alle forstyrrelser. Noen biler tuter, men det er mange steder der det ikke er sykkelveier/gangveier og mange steder så er disse veldig dårlige. Da er hovedveien eneste løsning. Så vi jobber litt med fokuset. Gjøre noe med det vi kan gjøre noe med👍

Regnet får vi ikke gjort noe med!

Men vi nærmer oss Oslo og følelsen av mestring samt at vi gleder oss til å treffe begge sønnene til Elisabeth i kveld får oss til å tenke positivt. Det å tenke positiv GIR energi!

Oslo kommune, here we come
Jepp, nå er det kun noen kilometere igjen!
Det er gode sykkelveier

Men det er ikke bare Elisabeth som er sliten. Bremseklossene har også merket turen. Klossene på bakhjulet er nå slitt bort, så vi har kun bremsene foran igjen. Da sykler vi de siste 3km veldig rolig og dette må fikses i morgen tidlig. Men nå er vi fremme i Oslo og dette skal feires med dem vi er glade i, først med Markus og Nicklas, så med alle venner og bidragsytere på Bølgen & Moi senere idag. Vi tillater oss å feire selvom ordtaket «du skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt!» er litt i bakhodet. Men i vi gjør som i Tour de France, siste etappe så feirer vi inn til Drammen og Bragernes Torg som er minst like fint som Champs-Élysées.

Vi er slitne, men vi skal feire litt i kveld.

Etappen fra Biri til Oslo ble 149km lang og godt over 1100 høydemetere. Ikke den tøffeste etappen, men den ble regntung og allikevel krevende. Jeg er så stolt av kona som har utfordret seg selv til de grader og vært langt utover komfortsonen.

Med det så er det siste innspurt på Vipps og bidrag til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. Vi vil overrekke «sjekken» til dem idag, men venter med å legge på alle bidragsytere til slutten av uka. Det renner inn fortsatt. Bare i går så kom det inn godt over kr 20 000,- og det tikker inn idag også.

Status 22.35 igår.

Status sent i går kveld var totalt kr 263 088,-. Det er så imponerende og vi gleder oss til å overrekke dette til to fantastiske organisasjoner, Rett Fram Opplevelser og SuperSelma.

Vi lager en litt oppsummering av sjarmøretappen samt av hele prosjektet Sykkeltouren senere idag. Nå må jeg skifte bremseklosser og vi gleder oss til siste etappe.! Ankomst Drammen ca 14.30-15.00 og vi tar turen til Bølgen & Moi etterpå med egen sykkelmeny🚴‍♂️😎 Avreise Bølgen & Moi Tjuvholmen kl 12.00, Asker Stasjon 13.30 og Lierkroa 14.15. Sees vi?

Her blir det egen sykkelmeny 🚴‍♂️
Gledelig gjensyn
Vi koser oss med god mat og drikke, men best av alt var det å være sammen igjen!