Dag 17: Oslo-Drammen, sjarmøretappen og en herlig gjeng syklet sammen inn til en fantastisk velkomst i Drammen, Norges fineste by🚴‍♂️🤩 Takk til Bølgen & Moi, Condelica, DNB og ALLE som har bidratt!! Les om vår siste etappe her:

Vi er stolte, ydmyke, glade og utrolig takknemlige for alle bidrag og mottakelsen i Drammen idag! Etter 2362 km så ankom vi endelig Drammen sentrum. Turen startet fra Oslo og vi fikk med oss CEO Steen&Strøm Skandinavia, Louis Bonelli, samt Magnus Lindaas fra SuperSelma og vår gode venn Ole Stavnum.

Ole Stavnum, Louis Bonelli, Magnus Lindaas og Sykkeltouren

Men først så måtte jeg bytte bremseklosser på sykkelen til Elisabeth og der fikk vi strålende hjelp fra XXL Oslo Sentrum! Viktig at kona er fornøyd og viktig at bremsene virker!

Nye bremseklosser og vi er klare for å bremse litt nedover Lierbakkene!

Takk for strålende og rask hjelp XXL OsloSentrum🙏 Så bare det videre til utsjekk av hotellet og avreise fra hotellet og deretter Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Klare for siste etappe på Sykkeltouren.
Vi møtte gode venner og en herlig prins på veien.
Bølgen & Moi Tjuvholmen med Ole Stavnum, Louis Bonelli, Magnus Lindaas og Sykkeltouren.
Vi sykler fra Tjuvholmen og mot Bygdøy forbi Frognerkilen

Presist kl 12.00 så syklet vi rolig over til Asker Stasjon der en gjeng fra SuperSelma ventet. Det ble en fin tur via Sandvika, Billingstad, Hvalstad og Kirkeveien over tll Asker. Med en kirurgisk presisjon så ankom vi stasjonen der 13.25 og vi ble møtt av en herlig gjeng ikledd SuperSelma og Charlotte Christensen fra Colliers som også er på drakta! Takk for herlig oppmøte 🙏

Nærmere 20 sykkelglade mennesker med lysglimt i fokus!
Utleiedirektør i Colliers, Charlotte Christensen, CEO Steen&Strøm Skandinavia, Louis Bonelli, og Elisabeth 👍
Vi er klare for å sette snuten og sykkelen mot Drammen over Liertoppen

Fra Asker til Lierkroa så koste vi oss i rolig tempo og hyggelige samtaler. Det er inspirerende å høre hva SuperSelma får til og hva de gjør i det daglige! Vi syklet sammen og Ole Stavnum er i god form!

Vi koser oss på siste etappe! Ole er i form.
Ole Stavnum går opp og drar litt for resten av gjengen!

Vi er like presise på Lierkroa og passerer kl 14.14, så med et lite stopp så bar ferden videre til Drammen.!

Vi er i Drammen kommune og snaue to km igjen.
Elvebyen Drammen, Aass bryggeri og Norges fineste by
Vi ankommer Drammen

Vi ankommer Drammen sentrum og Bragernes Torg rett over 14.30, to minutter «Fashionable late» til en varm velkomst av gode venner og viktige bidragsytere! WOW…Dette gjorde inntrykk og følelsene tok overhånd. Det går opp for oss at vi endelig har nådd målet våres for selve sykkelturen!

Etter en fantastisk velkomst i Drammen og sterke inntrykk så kunne vi «parkere» syklene samt takke for at så mange og gode venner møtte opp ved fontenen på Bragernes Torg. Takk til DNB også som møtte opp med to sjekker klare for å fylles ut med oppdaterte summer. Turen gikk videre ned til Bølgen & Moi som også er med på laget til Sykkeltouren og bidrar med fantastiske rammer og god mat!!! En liten overraskelse er at Condelica er både med på sjarmøretappen, men også med en fantastisk deilig og inspirerende kake🙏👍

Bølgen & Moi Drammen
Bølgen & Moi med Hilde Andersen og herlige kollegaer leverte strålende service og god mat! Tusen takk🙏
FOR en varm og god velkomst på Bølgen & Moi Drammen
Kona er både stolt og rørt!
Gode venner deler et hyggelig bord!
Pasta og focaccia, italiensk meny 🇮🇹
Deilig hjemmelaget lasagne🙏
God focaccia, aioli og urtesmør

Deilig paste med ruccola, fetaost og soltørket tomater
Ikke bryllupskake, men kake fra Condelica til Sykkeltouren!
Condelica leverer varene og en fantastisk god kake.
Kurt Inge Madsen representerer Gulskogen og hadde dagens beste antrekk, inspirert av SuperSelma 🙏

TUSEN TAKK TIL ALLE som har bidratt, uansett størrelse på beløp og antall Vipps. Noen har Vippset mange ganger, noen store beløp og noen er på drakta. Vi setter pris på alle som har bidratt, fulgt oss på reisen, gitt oss inspirasjon og motivert oss. Vi takker SuperSelma og Rett Fram Opplevelser for den jobben DERE gjør hver dag og TAKK for at vi kunne bidrag denne gangen med totalt kr 276 350,- til disse to fantastiske organisasjonene🙏👍

Vi deler instastory til SuperSelma
Stole gutter av moren sin🙏 Elisabeth er rååå🚴‍♂️👍 Og det er Markus og Nicklas også💪
Rett Fram Opplevelser og SuperSelma er takknemlige for å få bidrag 👍