Sykkeltouren på nye eventyrer! Vi sykler sørover og tilpasser hjemmesiden til Sykkeltouren de France 2022

Sommeren 2020 syklet vi Nordkapp-Drammen som ble en unik opplevelse og vi fikk samlet inn kr 300 000,- til to fantastiske organisasjoner!

Ronny Johnsen i Rett Fram Opplevelser og Tommy Kristiansen i SuperSelma på hver sin side av oss!

Nå går turen sørover fra Oslo til Nice! I oppkjøringen til denne turen så vil vi gjennomføre 24 timers sykkel maraton på SATS Drammen som var planlagt 19.desember 2021. Det var pandemien satte en stopper for denne, men denne skal gjennomføres med alle som ønsker å delta. Mer info kommer

Sykkeltouren de France 2022 Oslo-Nice

Etter litt planlegging så går turen nå fra Oslo-Frederikshavn med båt, men fra Frederikshavn så spennes sykkelskoa fast og målet er Nice etter da 2050km og snaue 10 000 høydemeter på ni dager! Det er i snitt 227,80 pr dag.

Et av høydepunktene vil være å sykle gjennom Liechtenstein og over til Italia, spesielt å sykle gjennom Piemonte og noen av verdens beste vindistrikter! Alle overnattinger er booket og selve sykkelturen vil snart bli presentert. Har du kjennskap eller tips til turen så er jeg veldig takknemlig for dette. Kommenter gjerne under på wordpress eller send meg meldinger på Facebook.

Vil du være med som sponsor?

Vi vil fortsatt samle inn penger til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma. Alle bidrag og VIPPS går uavkortet til disse to formålene. Vil du bidra med sykkelutstyr (har sykkel) , sykkeldrakt, utstyr, GPS eller kanskje GoPro?? Så ta gjerne kontakt.

La Morra og Barolo

En av de store motivasjonene av destinasjoner er Piemonte og La Morra der er besøk av Famiglia Marrone er booket med lunsj og vinsmaking!

Mer info kommer snart!