8 uker igjen før Sykkeltouren de France starter. Hva skjer? Vi trenger hjelp til actionkamera og GoPro!

Ullerntoppen opp Frognerseteren forbi Holmenkollen har fine bakker!

24.juni så tar jeg DFDS fra Oslo til Frederikshavn. Sykkelen overtar da fra Fredrikshavn og helt ned til Nice, totalt 2105km. Ruta er planlagt med mange detaljer og jeg gleder meg til å starte Sykkeltouren. Mye av gleden er en kombinasjon av opplevelser og det å utfordre seg selv, men det viktigste med turen og sommerferien er å samle inn penger til SuperSelma og Rett Fram Opplevelse! 100% av inntekter går uavkortet til disse to flotte organisasjonene! Alle kan allerede nå Vippse nå og vi vil hele tiden oppdatere frem til ankomst Nice. Skann QR-kode eller Vipps til 594377 og Sykkeltouren👍

Les mer om SuperSelma og Rett Fram Opplevelser:

Hjemmesiden til SuperSelma og les mer om dem og hvor mye bra de gjør for andre barn!
Hjemmesiden til Rett Fram
og les mer om dem og hvor mye bra de gjør for andre barn!

Treningen intensiveres!

Det er viktig å danne et godt grunnlag for sykkelturen, både med antall km og det mentale. Det blir tøft og det blir lange dager. Turen i dag ble 35Km og snaue 1000 høyde metere. Men hva er motivasjonen? Hva motiverer meg og hvorfor har jeg lyst til å gjøre dette? Det blir egne fokusområder der jeg vil fordype dette og utfordre både myter og det etablerte! Det er mange personlige og mentale trenere som kommer med gode råd, og jeg vil komme flere gode erfaringer og refleksjoner om hvordan du kan få det beste ut av deg selv!

Frognerseteren er populært!
Utsikt over Oslofjorden.

Det blir mer sykling fremover og det blir sykling til og fra jobb sålenge det er over fem grader eller høyere om natten! Tur til jobb og Drammen blir snaue 40km hver vei og målet er minst 20 turer a 80km før avreise. Da er jeg godt over 2000km før Sykkeltouren starter. Turen Fredrikshavn-Nice er 2104km, men det blir sikkert flere km da det helt sikkert blir omveier eller bomturer! Se planlagt reiserute:

Alt er bestilt, men alt kan revideres.

Har du noen tips eller råd for reiseruten? Har du tips for gode og spesielle spisesteder langs reiseruten? Jeg tar gjerne i mot tips og råd!

SATS CC Lysaker fredag mens kona trente ved siden av!
Kona er viktig sparringspartner både med trening og livet generelt!

Det blir Sykkel maraton 24 timer som vi planlagte før jul, men som ble utsatt da Covid traff oss nok en gang. Dato vil komme og SATS Drammen legger forholdene tilrette når vi skal gjennomføre arrangementet for å støtte opp om SuperSelma og Rett Fram Opplevelser. Jeg gleder med veldig til å møte kona i Torino 2.juli hvor det blir to veldig spennende dager i Barolo land!!! Her jobbes det med besøk på vingårder og omvisninger. Mer info kommer når dato endelig blir landet!

Vi trenger hjelp til Actionkamera!

Vet du noe om actionkamera?

Da vi skal filme mye under reisen frem og under Sykkeltouren de France, Oslo-Nice, så vil vi legge mye ut på SoMe og vi trenger råd og tips rundt Actionkamera. Kjenner du noen som kan hjelpe oss?? Send oss gjerne pm.

Mer info og oppdateringer vil komme. I mellomtiden så trenes det intensivt mot 24.juni og det nytes etter harde treninger. I kveld ble det Porchetta på Traegeren.

Porchetta og rotgrønnsaker

Porchetta med diverse grønnsaker og en deilig Barolo fra La Morra! God helg🤩