Barcelona, Camp Nou, Sykkeltouren, GoPro og 17.mai 🇳🇴

Fjorårets julegave til kona var billetter for å se Barcelona kamp på selveste Camp Nou. Elisabeth har alltid vært begeistret for fotball og Barcelona, spesielt Xavi som nå trener storklubben. «Langhelgen» ble en snau uke da kampen ble flyttet en dag tidligere og flybilletter måtte endres. PC og treningstøy er alltid med i kofferten så både jobb og trening blir lagt inn. Sykkeltouren med både sykkel maraton 24 timer 28.mai og Oslo-Nice 24.juni nærmer seg! Mer info om dette samt både Rett Fram Opplevelser og SuperSelma kan du etter et lite tilbakeblikk fra Barcelona🇪🇸

Vi trener jevnlig på SATS Drammen, CC Vest og Røa for å forberede oss til sykkel maraton 24 timer

Kjærestetur til Barcelona, fotballkamp, La Sagrada Familia og masse god mat

Vi hadde vår første utenlandstur sammen til Barcelona i 2016 og nå var det på tide å oppleve Camp Nou for første gang, nå med Xavi som trener.

God utsikt og gode plasser
God stemning og 3-1 seier til slutt

Dagene startet med jobb og trening, de fleste med en løpetur rundt i byen og en tur ned til stranda i Barcelona.

Barcelona Beach

Med et treningsrom på hotellet så fikk vi en god intervall- og styrkeøkt.

La Sagrada Familia er absolutt noe alle bør besøke og det anbefales å kjøpe billetter online så kan du få med deg tur opp til et av tårnene.

Imponerende bygning

GoPro må testes! Takk til Elkjøp Gulskogensenter.

Jeg kjøpte en GoPro 10 på Elkjøp Gulskogensenter og fikk god veiledning og service. Med et multisett av fester og stativ så kan jeg både sykle med kamera på styret, hjelmen eller bruke stetoskopstativ. Gleder meg allerede til å bruke dette på sykkel maraton og Sykkeltouren Oslo-Nice.

Veldig gøy med GoPro på tur
Bra med folk langs brygga!

Sykkel maraton 24 timer, Rett Fram Opplevelser og SuperSelma.

Da det planlagte sykkel maraton SATS 17.desember ble utsatt pga pandemien før jul, så har vi ventet på riktig tidspunkt. Vi følte det kunne være feil å gjennomføre dette mens det pågår en krig, men vi kan ikke la den stoppe oss fra å hjelpe to flotte organisasjoner. Det er viktigere enn noen gang å hjelpe til der man kan!

28.mai kl 12.00 starter sykkel maraton 24 timer

Les mer om Rett Fram og SuperSelma:

https://rett-fram.no

https://www.sfk.no

Vi skal sykle 24 timer fra lørdag 28.mai kl 12.00 til søndag kl 12.00. Her kan alle som ønsker å melde seg på en time eller så mange du ønsker via SATS sin app eller hjemmesider. Det blir som en vanlig påmelding til gruppetime. Vi ønsker at alle da Vippser kr 100,- pr time du sykler. Elisabeth og jeg har allerede bidratt med kr 2400,- og flere bedrifter har bidratt med solide beløp. Nå skal det gjennomføres, og det blir både Championsleague stemning og flere spennende innslag!

Her kan alle som ønsker å Vippse til Sykkeltouren 594377. Du kan også skanne QR-koden. Hver eneste krone går uavkortet til Rett Fram og SuperSelma. Vi skal by på med live sendinger og intervjuer så blir det masse bidrag underveis! Mer info kommer til helgen.

Det kommer mer info og blogginnlegg om Sykkeltouren Oslo-Nice til helgen, men nå ønsker vi alle en riktig fin 17.mai. HIPP HIPP HURRA 🎂🇳🇴

Bilder fra Barcelona