Legen sier jeg er gal! Sykkeltouren Oslo-Nice skal gjennomføres med ortose.

En liten sykkeltur til Oslo og nå er jeg på DFDS Oslo-Fredrikshavn. Klar for Sykkeltouren.

Hva skjedde etter akilles røk 21.mai? Det er under fem uker siden.

Siste test for å sjekke om det går å sykle med ortose/walker 😎

Etter å ha røket akilles 21.mai så var jeg sikker på at Sykkeltouren måtte avlyses. Flere leger sa at det er bare å glemme å sykle så langt kun fem uke etter akilles ruptur. Jeg slapp krykkene i forrige uke og responderer veldig positiv på trening. Jeg testet å sykle med ortose forrige helg og føler at dette skal gå bra. Litt kreativ med løsningene og det funker som bare det!

Sykkeltouren syklet Nordkapp-Drammen i 2020 der min kone og jeg samlet inn kr 300 000,- til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma-prosjektet. Les mer om dem og hør på intervjuene under.

Sykkeltouren samler inn penger til SuperSelma prosjektet og Rett Fram. Bli kjent med dem her:

Les mer om SuperSelma.
Tommy Kristiansen i SuperSelma prosjektet
Les mer om Rett Fram

Vi håper at alle som leser kan være med på å dele informasjon om disse flotte organisasjonene og gjerne Vippse over noen kroner til Vipps 594377. Alle pengene går uavkortet til disse to organisasjonene og aktiviteter til barn som trenger det mest lokalt i Drammensregionen.

Vipps nr 594377 eller bruk QR koden. Kan også søke opp Sykkeltouren.

Det ble enda viktigere å sykle ettersom det blir tøffere økonomisk for mange, spesielt de som hadde det tøft før alt av strøm-, drivstoff-, matpriser og renter bare øker. Vi er i en tøff tid for mange. Jeg tenker muligheter og hva vi kan bidra med. Min kone møter meg i Torino der vi sykler de tre siste dagene sammen og i løpet av Sykkeltouren så har vi tilbakelagt godt over 2100km og vi håper det blir en pen sum vi kan overføre til SuperSelma og Rett Fram Opplevelser rundt 5.juli.

Takk til Elkjøp Gulskogen som gav med gode råd og fantastisk service da jeg skulle kjøpe ny GoPro kamera til sykkel og stativ. En fantastisk hyggelig butikksjef og dyktige ansatte!

Takk til Release som også er med på reisen og bidrar til at jeg har nok mobildata hele Sykkeltouren. Da er jeg sikker på at jeg kan kombinere jobb med Sykkeltouren og at jeg kan bruke google Maps eller andre nyttige ting på tlf underveis.

Vi bruker Release i Trebo og er strålende fornøyd med service og tjenester. Mye av grunnen utover den gode service’n er at de har en miljøvennlig profil, noe Trebo ønsker å assosiere seg med!

Nå er jeg på vei til Fredrikshavn. Det blir en bedre middag og sent i seng. Ankomst Fredrikshavn er kl 01.00 og opp 06.45!

God fredag og helg-oppdatering i morgen kveld etter første og den lengste etappen- 280km 🚴‍♂️