1.etappe Fredrikshavn-Kolding ble en kraftanstrengelse – Det sitter mellom øra!

Jeg er glad og litt lettet over akilles virker så bra inntil videre! Jeg er også veldig glad for alle som bidrar med motivasjon, inspirasjon og Vipps. Tusen takk!

Takk til alle som Vippser!

Var jo litt rart å sykle fra Fredrikshavn i morges. Det var så fint og jeg savnet kona. Hun kommer til Torino og møter meg der før vi sykler videre.

Egg og bacon er en sikker vinner og god start på en krevende dag.

Dagen startet god med god frokost og jeg laget en liten matpakke som jeg pakket ned i sekken. Nå var det bare å smøre seg godt med solkrem og aloe vera. Det kommer til å blir sårt flere steder og det blir varmt!

Kysten fra Fredrikshavn til Als ved Hafslund var vakkert.

Hele turen tok 13 timer der jeg satt på sykkelen i 11 timer og et kvarter. Det ble 275km og 1150 høydemetere. Jeg så på værmeldingen at det blir blåse mer og mer samt gjerne motvind rundt Randers og sørover. Det stemte godt og jeg følte det ble tøffere enn jeg håper på. Jeg hater når jeg sykler i sirup!

Kjenner nå at kroppen er sår overalt, men håper med god mat og søvn, så er jeg fin i morgen. Det verker i knær og under føtter, men etter liten gåtur for å kjøpe litt mat, så føles det bedre allerede! Frank Beck sa en gang at «det sitter mellom øra!». Kunsten er å tenke positiv selvom det røiner på. Må innrømme at det røinet på etter så mange timer på 🚴‍♂️

God natt og fortsatt fin lørdagskveld 🤩