2.etappe Kolding-Hamburg 250km ✅ Når hodet er på plass så følger beina etter!

Jeg var veldig spent på hvordan kroppen og bena var da jeg våknet opp i dag. Jo det var litt såre bein og rompe, men det føltes allikevel bra! Akilles var også fin og ikke no hevelse eller vondt. Ble tidlig frokost med medbrakt makrell i tomat og vann. Orket ikke å vente til 07.30.

Sola var oppe og ingen biler på veien fra Kolding.

Da var Danmark syklet gjennom og jeg kan godt formidle et de er klare for Tour De France de også! Det er første gang de starter i Danmark. Spørsmålet til Mads Kaggestad og Co er om noen har fullført etapper med walker/ ortose? Legene vil nok ikke anbefale det, men jeg har patent på en løsning her! Ei lita nøtt for de dyktige kommentatorene der.

Skilt om at TDF starter 3.juli.

Jeg måtte ha på litt musikk på veien og jeg ville ikke bruke hørepropper i frykt for å ikke høre andre biler eller syklister. Men da funker den lille høyttaleren og P4 godt.

God reklame for P4 her
Undersjøisk tunnel var stas!

En ny og morsom opplevelse var å sykle i en undersjøisk tunnel rett syd for Rendsburg. Imponert over de dyktige ingeniører rundt om i verden. Tok heisen ned og Vipps så var det å trille gjennom eller under.

Snart i Hamburg.

Etappen gikk veldig fint og jeg holdt noen prosent lavere enn i går. Det ble allikevel utfordringer på veien da sykkelen punktere når det gjenstod 60 km. Jeg har tubeless dekk hvor det er fylt på væske i dekket som skal «lappe» hullene. Det er altså ingen slanger. mulig jeg har for ting bagasje også da jeg skal ha ferie etter ankomst Nice!

Da var jeg i en park i Hamburg.

Etter 525km på to dager, med all den bagasjen og ortosen så er jeg enig med legen om at dette er galskap, kalkulert galskap. Samtidig så ønsker jeg å bidra til SuperSelma og Rett Fram! De fortjener at noen er litt gale!

God natt fra Hamburg 🚴‍♂️