3.etappe Hamburg – Gøttingen var mildt sagt innholdsrikt og helt spesielt.

Jeg var bekymret for gårsdagens punktering der mye væske hadde sprutet ut og jeg måtte etterfylle luft et par ganger de siste 50km før jeg ankom Hamburg! Så trygg på tubeless er jeg ikke. Ganske fersk, egentlig. Jeg ble også bekymret over lyn og torden som vekket meg 05.45. Da var det bare å stå opp.

På vei ut av Hamburg tok sin tid!

De første 20 km bød på flere utfordringer og min bekymring var berettiget. Men først så viklet tråden som knyter regnposen til sideveskene, i kjedet og jeg får en bråstopp. Fikk ordnet raskt opp i dette og gikk bra i noen km.

Holdt på en snau halvtime med å få fikset dekket!

Stole på Google Maps eller ikke?

Jeg er utålmodig og ofte så finner jeg egne veier og måte å gjøre ting på. Det går som regel bra og det hender det ikke gjør det. Men på turen så har faktisk Google Maps mer rett enn meg. Det hindret meg i å sykle på motorveien flere ganger, men den sendte meg allikevel gjennom en åker!

Måtte faktisk en tur i åkeren en km! En skikkelig potet på tur.

Totalt så ble deg 265 seige km. Kroppen er sliten og jeg er sår overalt, men jeg håper virkelig at det blir masse bidrag og Vipps til to fantastiske formål. Det motiverer meg og det går veldig fint med smerter. Det går over. Jeg fikk krampe i leggen første dag, nå er det like før kramper overalt. Men jeg vet at kroppen tåler mye og den henter seg inn! Jeg drikker og spiser mye på veien og ikke minst så nyter jeg livet når dagens mål er nådd!

Bruschetta på hotellet samt litt god Chianti
En skikkelig entrecôte med urtesmør, grønnsaker og poteter. Jeg trenger aldri saus sålenge det finnes god olivenolje!

Men jeg tåler nok mye smerter og jeg fokuserer ofte på det jeg kan gjøre noe med.! Det mentale er viktig i alt man gjør. Det skal jeg blogge mer om senere og i morgen så skal jeg fortelle mer om akilles og hvordan den bygges opp i ortosen. Det har egentlig vært et helvete!

Endelig fremme og forbereder meg for morgendagen!

I morgen er det Schweinfurt og 215 nye km🚴‍♂️👍 God natt!