4.etappe Gøttingen-Schweinsfurt ble 215km og 1650hm der jeg møtte fine mennesker🙏 Hvor mye spiller det mentale?

Jeg hadde planlagt å ta det litt roligere i dag etter tre lenge etapper. Det ble forsåvidt rolig, men det ble noen ekstra høydemetere enn Google Maps viste. Jeg liker kupert terreng der jeg kan stå og sitte litt om hverandre. Mest fordi jeg er sår i baken, men også fordi jeg er sterk i beina. Sjekk video under fra stisykling i bratt oppoverbakke🤣

Klar for ny tur og beina føltes ok ut. Bakkene gikk veldig fint og kunsten er å holde litt igjen og sjekke pulsen.

Jeg legger ved noen video i bunnen her med forskjellige typer landskap, deriblant stisykling! Det er jo gøy med det varierte. Men det som gir meg ekstra energi er å se steder og mennesker du aldri ville ha gjort ellers. I dag møtte jeg på en pølsemaker som lagde fantastiske Bratwurst og gav meg to ekstra da han hørte om sykkelturen!

De var gode ja!
Det var populært her!

Men jeg var også innom en konditor der hun som jobbet var utrolig hjelpsom. Med kjøttdisken ved siden av bakevarene så spør hun om jeg ønsker at hun lager en serrano sandwich med smør på. JA TAKK! Hun gav meg også et wienerbrød, sikkert fordi hun syntes synd på meg med ortosen.

Ei lita lunsj!

Da jeg skulle gå for å spise så var det et massasje studio rett utenfor. Jeg hadde ikke planlagt det, men tok avgjørelsen på at det trengte jeg, noe både kroppen og massøren var enig i. Hun var så snill og la varm klut over akilles mens hun masserte en sår kropp og masserte under føttene på overtid. Hyggelige mennesker er noe som legger igjen inntrykk!

Sovnet under massasjen, men kroppen trengte nok dette! Kan anbefale Siam Thai Massage i Schweinfurt!

Det mentale spiller en STOR rolle uansett hva du gjør eller ønsker å oppnå!

Da jeg skrev dette i går så begynte hodet å snurre. Skal jeg bare skrive noe kort om hvordan jeg ofte tenker eller hvordan jeg klarer å pushe kroppen eller hodet til å nå målene mine? Jeg har noen teknikker jeg vil dele med dere i en video som kommer ila turen. Det er mange mentale trenere som er dyktige, men til syvende og sist så er det hva DU gjør, hvilke konkrete handlinger som teller. NO EXCUSES!! Dagen ble lang og jeg må få noen timer søvn. I mens så kan du se noen klippene fra turen i dag, både Sykkeltouren og indisk hovedrett, Tikka Chicken. Go Pro er fantastisk!

God indisk i byen!

I morgen er målet Ulm, ca 223km og 1200hm. Så får vi fasit i morgen kveld. God natt