7.etappe Chur-Verbania ble 185km lang og en skikkelig motbakke. Nå kan Tour de France begynne🚴‍♂️

Kroppen fikk hentet seg litt fra gårsdagen, eller jeg føler at kroppen tåler både mer sykling og mer smerte. Beina blir bare sterkere og sterkere, hodet også. For meg handler det om egen mestring og å kunne utfordre seg selv. Pushe grenser. Denne bakken med 20kg bagasje og ortose er jeg faktisk imponert over selv! Jeg kom meg over 2000 moh etter å ha startet på 500. Et skilt varslet om 1350 stigning.

Det handler om å finne sitt eget tempo og rytme, men samtidig så handler det om å tåle litt smerte og høy puls. Ligge rett under melkesyre og aldri gå helt tom. Jeg kjenner nok kroppen min veldig godt, men jeg liker å utfordre den også. Med bagasjen opp fjella så var ikke knærne fornøyde. Det ene uten korsbånd gjorde litt vond for hvert tråkk, i nærmere 45km. Men jeg vet det går over! Det handler om å stå i det og tenke positivt.

Det er i motbakke det går oppover, sies det!
Krampe i leggen!

Selvom det var regn, vind og veldig overskyet på toppen, så kom jeg meg over 2000 moh og jeg var egentlig glad for at det ikke var stekende sol!

Det blåste godt på toppen og typisk at kafè’en ikke tok Visa eller Mastercard

På vei ned fra toppen så sykler jeg noen veier mellom St Moritz og Matterhorn. Magisk og sola begynner å titte frem. For noen magiske fjell og natur. Jeg blir imponert!

Tekniske problemer!!!

Jeg skjønner tidlig på etappen av minnebrikka til GoPro er fullt, så jeg forsøker å slette litt. Det funket ikke alpene og over fjella. Det ble det litt med mobilen. Men den igjen gav meg noen utfordringer da den ikke ville lade fordi det var nok høy fuktighet da det regnet masse. Omsider så tørket det litt opp noen km før grensa til Italia. Jeg koste meg uansett med vakre Lago Maggiore! Må få fikset GoPro og minnet.

Måtte ha strøm på tlf i tilfelle jeg måtte vise corona passet! Femte land på to dager!
Rett før Verbania
Lago Maggiore og et rart ansiktsuttrykk!

Så da har jeg syklet i 7 dager med 1650 km som gir et snitt på over 235km om dagen! Med bagasjen, ortosen og tatt i betraktning lite trening siste måneden så er jo dette kalkulert galskap. Det blir Torino i morgen og noen roligere dager fremover da planen er å møte kona der før Sykkeltouren ruller videre🚴‍♂️👍

Klar før avreise i dag!

Nå starter Tour de France og vi skal videre til Piemonte for Frankrike!

Endelig i Italia og pizza på menyen👍🇮🇹