8.etappe Verbania-Torino ble rolige og fine 155km samt 760hm, men det jeg gledet meg veldig til skjedde ikke. Alle bedrifter kan også bidra-ta kontakt!

Kroppen var for så vidt ganske fin, men knærne og spesielt det uten korsbånd sa i fra at all stigning med bagasjen dagen før ikke var noe de satte pris på. Jeg våknet med helt stivt kne og litt væske. Det var bare å komme seg i dusjen å få kroppen i gang. Det ble en rolig morgen da jeg måtte jobbe litt. Jeg var tross alt uten mail er par dager og da blir jeg urolig. Minnekortet til GoPro var vrang så jeg måtte kjøpe nytt minnekort. Butikken åpnet ikke før 09.30, men da fikk jeg god tid foran PC. Det er alltid løsninger!

Viktig at mailer og ikke minst faktura flyten går sin gang. Jeg lærte tidlig at likviditeten er viktig!
Hotellet Ancora var supert med hjemmelaget sjokoladebuffet til frokost til og med!

En viktig motivasjon og noe jeg gledet meg veldig til var å møte kona i Torino. Vi hadde planlagt turen og treningen sammen. Nå ble det litt annerledes da jeg røk akilles, men vi skulle gjennomføre allikevel pga min stahet og kreative oppfinnelse til ortosen!

Under en av våre treninger i våres.

Men Elisabeth fikk feber i går, noe som gjorde at hun ble bekymret for om dette skulle bli verre, spesielt å sykle i flere dager! Hun tok en rask avgjørelse på at Torino kom for tidlig selvom hun allerede føler seg bedre i dag. Vi tror dette er raskt forbigående og hun møter meg heller til sjarmøretappen fra Alassio

Elisabeth er klar fra Alassio!

Men jeg er nok veldig raskt på å tenke positivt. Det er bra hun setter helsa først og ikke tar noen sjanser! Selvom dette er en del av vår ferie så gjør vi det sammen, uansett om en blir syk eller ikke. Men nå gleder jeg meg til Alessio og over turen i dag. Det ble noen fine 155km og noen høydemetere. Temperaturen var høy, godt over 30 grader så jeg tvang meg til å drikke mer enn det jeg ønsket, for å ikke ble dehydrert. Kroppen sier jo i fra, så da er det bare å lytte på den. Kneet ble bedre etterhvert og jeg holdt litt igjen. Kanskje jeg her mye bedre i morgen da det blir en kort tur til noe annet som motiverer meg- mat og vin i Piemonte, nærmere Barolo land🇮🇹 men jeg ble betatt av Verbania! Her kommer litt oppsummering fra dagens etappe:

Nå har det vært 8 dager med stort sett lange etapper og nå skulle vi ta det litt roligere så vi får kombinert Sykkeltouren med litt ferie og interesser. Det er vel en dårlig skjult hemmelighet at jeg og kona er opptatt av mat og vin. Eller nærmere sagt så må jeg nok ta skylden for det. Så selv om Elisabeth kommer på veien litt senere, så opprettholder vi ruta. I morgen skal jeg besøke Famiglia Marrone i La Morra og jeg skal ligger over hos selveste Fontanafredda 🇮🇹🍷 Gleder meg allerede!

http://www.famigliamarrone.it/getcontent.aspx?nID=12&l=en

Familien Marrone
Et eller annet sted her hos Fontanafredda skal jeg overnatte🇮🇹

Alle bedrifter kan bidra med så mye dere ønsker!! Bare be om faktura.

Jeg er både ydmyk og takknemlig for at bedrift/avdeling har tatt kontakt med oss for å bidra med kr 10 000,-. Mer info kommer. Ta kontakt om din bedrift ønsker å bidra til Sykkeltouren og formålet!!!

Endelig i Torino