9.etappe fra Torino til La Morra ble restitusjon og vinsmaking hos Famiglia Marrone- jeg elsker Italia🇮🇹

Jeg klarte å hente meg inn i går tross 155km og noe stigning. Selvom muskulatur og knær kjenner kjøret nå, så henter jeg meg inn. Jeg våknet opp uten noe særlig med væske i kneet og jeg følte meg fin. Frokosten på hotellet var ikke så «fin» og jeg dro heller tidlig avgårde for å komme meg ut av Torino før alle våknet.

Her var det mye kaker og ikke min favoritt frokost!

Da drakk jeg mye vann og juice før jeg syklet avgående mot Alba og La Morra. På veien stoppet jeg for å få en kopp espresso og en toast. Noe mer næring måtte jeg ha. Det er noe med Italia og kulturen med menneskene jeg liker! Jeg merker det også når jeg sykler på veien. De tar hensyn, men er veldig «på»! I dag brukte jeg turen på 75 km og 400hm som ren restitusjon og masse livsnytelse.

Famiglia Marrone er noe spesielt! Jeg ble møtt med kjærlighet av mat og vin, men også av menneskene!

Jeg hadde tatt kontakt med familien da jeg har smakt noen av vinene deres. Det var nydelige og jeg var spent på hvordan det så ut hos dem.

Da har vi kommet frem!
Og inn til der vi har mat- og vinsmaking med fantastisk utsikt.

Det ble fire små retter med forskjellige viner til. Det er gøy! Jeg ser raskt at de legger kjærlighet i presentasjonen og han som servere meg, Max, var dyktig til å fortelle om vinene

Deilig og annerledes bruschetta samt fylte paprika.
En torsk og deilige varianter av salami
En fantastisk zucchini med gratinert ost!
Og en liten dessert med frisk og god Muscato

Det var gode viner til og jeg falt veldig for en Barolo Pichemej 2015. Det ble favoritten! Men det var også service og passion for gjesteopplevelsen som jeg ble ekstra glad for. Det er noe unikt med Italia, men det er enda mer unikt hos Famiglia Marrone.

Max er både dyktig og dedikert!
Slik rulles vin på fat.

Da kona var syk og ikke kunne komme så må vi tilbake hit!

Da den fantastiske mat- og vinopplevelsen var over så fikk jeg med en flaske rosèvin som de mente jeg måtte dele med kona i morgen når hun kommer til Alassio. FANTASTISKE OG VARME MENNESKER hos Marrone🇮🇹

Turen gikk videre til selveste Fontanafredda!

Store vinmarker og fasjonabel inngang!

Jeg gleder meg til å møte kona i Alassio i morgen ettermiddag og jobber i kveld med litt jobb for Trebo og en liten video mental trening og fokus. Den legger jeg ut i morgen da det tar veldig lang tid å laste opp i vin åkrene.

Nydelig utsikt over La Morra og mot Alba

Fortsatt fin kveld til alle

HelMax og en blid syklist!