10.etappe gikk fra La Morra til Alassio. Det ble 135km og faktisk 1200hm. Fra magisk vinsmaking til bratt bakke og kona som ventet i Alessio.

Fra en magisk vinsmaking hos Marrone med passion til Fontanafredda som manglet mat og informasjon. Jeg hadde gledet meg til en bedre middag i restauranten eller Osteria’n, men disse var stengt. Godt at jeg tok med makrell i tomat så frokosten ble næringsrik og jeg kunne ta fatt på turen til Alessio. Der venter kona som blir med på siste etappe❤️

Var ikke så mye å velge mellom til

Etappen til Alessio fikk en bra start med motbakke på 600 meter som ikke var så lang, men desto brattere. Knærne og muskelaturen hadde hentet seg inn igjen og var fine. Spent på morgendagen! Totalt 135km da jeg tok en lengre rute for å få med meg mer av den italienske kysten.

Her kommer noen videoer og bilder fra turen. Nå var det veldig deilig å møte kona og glad for at hun er med på siste etappe til Nice! Vi gleder oss til å fullføre Oslo-Nice som totalt vil være 2025 km på 11 dager. Vi forlenget med to dager så vi også fikk mulighet til å nyte Alassio og vinsmaking hos Marrone.

Fikk tommelen opp av kona da vi møttes i Alassio.
Det er i motbakke det går oppover!
Dette var gøy!!!
Livsnytelse på to hjul👍
Langs Italienske kysten 🇮🇹
Koser oss med mat og lader opp til siste etappe i morgen!
Koser oss med mat og lader opp til siste etappe i morgen!