Hva skjer i hodet ditt når du får litt motbakke? Hvordan holde fokus mot målet ditt? Hvordan få tak i den beste treneren?

Mental trening? Du er den beste treneren for akkurat deg! Det handler om å akseptere status per nå og hva kan jeg gjøre for å nå målene mine?

Jeg har laget en video der jeg kort forteller om hvilke tanker og fokus jeg har hatt for å nå målene mine. Sykkeltouren Oslo-Nice har virkelig gitt meg både mentale og fysiske utfordringer! Spørsmålet er hvordan JEG takler disse og hvordan jeg tenker/fokuserer.

“Det er meg det kommer an på!”

Det fortalte Frank Beck meg en gang. Eller om vi møter noen utfordringer. “Hva tenker du å gjøre med det da?”
Hvordan løser du mentale og fysiske utfordringer? Hva kan du gjøre for å nå målene dine?

Det kan høres veldig enkelt ut, men vi har egne valg om hva vi skal fokusere på! Det handler om å akseptere nåtiden eller status og se fremover. Hvilke løsninger og muligheter har du? Tør du å stå i det selvom du får litt vondt eller møter på utfordringer? Mental trening handler om å skape seg selvtillit og trygghet gjennom egne erfaringer.

Tør du å pushe dine grenser? Tør du å gå ut av komfortsonen?

Jeg er helt sikker på at mange er opptatt av hva andre tenker eller at vi ofte ser begrensninger. Sykkeltouren der jeg virkelig har pushet mine fysiske og mentale grenser viser at kroppen og hodet tåler mye mer enn det du selv tror! Og ikke minst så er det to fantastiske organisasjoner som motiverer meg.

Du må selv finne ut hva som motiverer deg og det må være med hele hjertet. Ellers så kan du drite i det. Hvor lyst har du til å nå målene dine? Du må selv finne ut av om det er viktig for DEG å nå målene dine.

«DET ER MEG DET KOMMER AN PÅ!»