Sykkeltouren takker for denne gang. Vi er takknemlige for ALLE BIDRAG!

Vi er stolte over å ha gjennomført Sykkeltouren Oslo-Nice der vi har samlet inn snaue 40 000kr samt satt fokus på disse to fantastiske organisasjonene! Vi håper flere har blitt kjent med dem og hva de står for.

Endelig ankom vi Nice.

Det er vanskelig å fortelle alt hva vi har opplevd på turen. Det har vært krevende, givende og inspirerende. Jeg har pushet grenser både fysisk og mentalt. De første syv dagene syklet jeg 165km som gir et snitt på 23,5km hver dag. Det ble nesten 8500hm. Men det ble stort sett mellom 12-14 timer på 🚴‍♂️ hver dag. Jeg møtte mange hyggelige mennesker og så mye fint. Det beste var å møte kona i Alassio som ble med på siste etappe fra Alassio-Nice. Her kommer en video som oppsummerer reisen vi hadde.

En video fra Sykkeltouren Oslo-Nice som får med mye fra avreise til ankomst.

Hele turen var godt planlagt og vi hadde jo egentlig utsatt hele turen da jeg røk akillesen 22.mai. Mange mente jeg var gal som skulle sykle med ortose før det var gått fem uker siden akillesen røk. Flere leger anbefalte dette absolutt ikke. Jeg følte meg allikevel trygg på akillesen ikke ville ryke igjen eller få alvorlige skader. En operasjon ville vært svært ødeleggende. Det var risiko for slitasje, arrvev eller annen irritasjon som kunne lage senskader.

Men dette gav meg jo ekstra stor utfordring. Fem uker uten særlig kondisjonstrening, kun to sykkelturer Ullern-Drammen-Oslo på 80km. Jeg visste at dette ville bli krevende da jeg hadde lagt opp til en ambisiøs rute, spesielt den første uka. Jeg visste at jeg ville slite litt med knærne også da disse har vært gjennom en del slitasje i fotballkarrieren. Hvordan kom jeg til å løse alle utfordringer? Hvordan henter jeg meg inn etter hver etappe? Hvordan unngår jeg å gå helt tom? De fleste utfordringer løses mellom ørene. Hvordan tenker du når det kommer motbakke på motbakke når hvert tråkk gjør vondt. Hvordan motiverer du deg til neste dag når dagen har slitsom og svært krevende? Jeg har laget en liten video som forteller kort om mental trening og fokus:

Noen av mine egne opplevelser og tanker!

Vi vil takke ALLE som har bidratt med Vipps og motiverende tilbakemeldinger! Dere har vært helt fantastiske og alle pengene går uavkortet til Rett Fram Opplevelser og SuperSelma-prosjektet.

Vi vil også takke Elkjøp Gulskogensenteret og Release som hjalp oss med både GoPro og nok mobildata på turen. Det gjorde meg ekstra trygg og ikke minst fikk tatt mange gode videoer og bilder!

Takk til Elkjøp Gulskogensenteret.
Takk til Release.
Takk for samarbeidet og for denne gang!
Takk for samarbeidet og for denne gang!