Gode råd for sykkelservice fra Elvebyen Sykkel&Hage, spontan halvmaraton og Gratulerer med dagen, 17.mai 🇳🇴

Har du hatt service på sykkelen i år? Uansett om det er el-sykkel, terreng eller landveissykkel så er en årlig service viktig! Her kommer noen gode råd fra Zalim som driver Elvebyen Sykkel&Hage:

Zalim er en av eierne og han kommer med noen gode råd!

Blant annet så målte han slitasje på kjedet og vurderte da at det var på tide å bytte både kjede og kassett. Etter min erfaring for et par uker siden der terrengsykkelen røk kassetten, så var jeg ikke i tvil. Jeg lytter til kompetanse og gode råd om å bytte FØR ting ryker. Litt kjedelig om kassetten ryker midt mellom Paris og Bordeaux i ingenmannsland! Altså, IKKE VENT MED SERVICE’N!

For noen fantastiske mennesker med mye kompetanse! Ta turen innom i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 84, i Drammen!

Sykle til jobb, bakketrening opp til Frognerseteren X 3 og halvmaraton 🚴‍♂️

Sist uke ble det en tur/retur til jobb i sol og forsmak på sommeren. Jeg bor på Ullerntoppen og til Star Næringspark og Trebo er det snaue 40km, men med avreise hjemme kl 05.30 så rakk jeg jobb før 07.00.

Ble egentlig 1h26 min, men var litt opptatt av å komme meg i dusjen på jobb!

Helgen ble effektiv med motbakke trening opp til Frognerseteren og forbi Holmenkollen mens stafetten pågikk. Det var mange mennesker oppover bakkene og innsatsen så ut til å være både på topp og litt over evne for noen! Men det fikk fint an å sykle gjennom folkemassene.

Motbakke trening mens Holmenkoll stafetten pågikk!

Søndagen feiret vi vår niese som ble konfirmert i Skien kirke med feiring på Brekke Gård. En vakker konfirmant ❤️

Irene sammen med søster Stephanie og svoger Kristian

Etter en hviledag søndag så ønsket jeg en lengre løpetur så jeg tok en runde rundt Oksenøya alene før løpegjengen kom, så da ble det 22km i beina med joggesko! Deilig følelse etterpå 🤩

Gratulerer så mye med dagen og 17.mai til alle sammen🇳🇴 og en fin Kristi Himmelfartsdag ønskes🙏

I dag blir det dobbel intervalltime på SATS Drammen🚴‍♂️, men i morgen så er det selveste 17.mai der det blir god mat og bobler med gode venner😎🥂

Gratulerer så mye med dagen alle 🇳🇴