1mnd igjen til Sykkeltouren!!! Vel overstått 17.mai, langtur langs Tyrifjorden og Lier, halvmaraton og sykkel maraton på SATS Drammen🇳🇴🚴‍♂️

Vel overstått 17.mai i forrige uke og sykkel Maraton på SATS Drammen i går kveld 🚴‍♂️ Da ble det 2,5 timer på sykkelsetet og veldig godt stemning med imponerende innsats av 20 medlemmer! Jeg er glad for at vi kan arrangere sykkel Maraton og at sentersjefen alltid er like blid!

Thomas er sentersjef og det er så mange dyktige mennesker på SATS Drammen!
Takk til Vegar og Chat Noir for de fineste premiene under sykkel maraton!
Flere premier fra Trebo med pasta og pesto samt påfyll av bananer og næringsbarer!

Det ble en rolig og fin 17.mai med bobler og lang lunsj hos gode venner i Oslo og på kvelden så ble det selvfølgelig Champions League der City gikk til finalen!

Kona og jeg gjør oss klare for Champagne lunsj 17.mai 🥂 Hipp hipp🇳🇴🇳🇴

Det ble også treningsfri på 17.mai, men jeg fikk presset inn tur/retur Drammen på sykkelen 18.mai. I helgen så ble det en langtur opp Sollihøgda, ned Tyrifjorden mot Lier, videre ut til Røyken, Vollen og tilbake til Ullerntoppen. Tilsammen 102km i nydelig vær☀️

102km og fin tur langs Tyrifjorden og Vollen

Mandag så skulle jeg teste ut hvor mye jeg svetter på ca to timer løping, altså halvmaraton som ble 23,2km. Vekta viste 2,5 liter som ble svettet bort og krampa kom i leggen de siste 3km(som fortsatt er nesten halvparten av muskelaturen etter at akilles røk for nøyaktig et år siden!). Kroppen tåler mye mer mengdetrening og jeg føler meg sterkere på lengre distanser, men det blir viktig å fylle på med væske og næring kontinuerlig når jeg sykler 12-14 timer, kanskje opp mot 40 grader!

Takk til løpegruppa på mandager der vi har en fast runde rundt Oksenøya og Fornebu! Gleder meg til å invitere dem på mat & drikke etter løping 12.juni!

Ferdig med 23,2 km løping!

I dag er det nøyaktig en mnd til avreise fra Fredrikshavn og jeg gleder meg enormt allerede! Mulig vi får til et møte med Dag Otto og TV2 i Beasain som er mellom San Sebastian og Bilbao 2.juli. Det hadde vært veldig gøy med å få litt oppmerksomhet rundt at idrett skal være for ALLE og at idrett er viktig for samfunnet!!

Vi søker draktsponsorer!! Kjenner du noen bedrifter som ønsker å sponse sykkeldrakta? Ta kontakt!

Følg gjerne Sykkeltouren og del gjerne! Det setter jeg stor pris på så kanskje vi møter TDF og Dag Otto i Beasain🚴‍♂️😎